Honingbank

Honingbij

Welkom bij de honingbank!

Imker Vereniging Zuid Flevoland (IVZF) verkoopt zelf geen honing maar door middel van onze honingbank geven wij imkers en honingliefhebbers de gelegenheid elkaar te vinden. IVZF is daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verkopen/afspraken tussen koper en verkoper.

Honing is een seizoensproduct en wordt niet het hele jaar door bijen gemaakt. In de winter zijn er weinig bloemen en daarom zullen de bijen ook geen nectar verzamelen. Afhankelijk van weersomstandigheden en daarmee de bloei van planten en bomen verzamelen de bijen nectar, van nectar maken zij honing. In juni, juli en augustus als de honingkamers vol met honing zitten wordt de honing geslingerd en is er weer verse honing te koop bij diverse imkers van onze vereniging.

Honing:

Op het moment zijn er geen imkers die bijen producten aanbieden kom gerust een keer op een ander tijdstip terug.

Soort Afkomst Imker Eenheid Datum Prijs p/e